Side Navigation

  office@mimdragon.ro   +40 349 406 382 / +40 723 982 975 / +40 765 332 825

Folie pentru cladiri

Folie pentru cladiri

Datorita tehnologiei proprii de fabricatie si experientei in productia foliilor, CPFilms Inc. (producator al foliilor Llumar) produce foliile de cea mai buna calitate din lume. Prin utilizarea unor componente cu structura si capacitate unica se pot obtine cele mai performante folii de protectie solara.
Foliile Llumar pentru cladiri se impart in urmatoarele categorii:
-Folii nereflective;
-Folii reflective;
-Folii de protectie si antiefractie;
-Folii decorative.

Folii nereflective

Foliile nereflective filtreaza energia razelor solare si efectul de orbire,dar in acelasi timp transmit lumina. Prin utilizarea acestor folii, putem oferi un stil nou cladirilor vechi cu costuri infime in comparative cu pretul geamurilor noi,fara evacuarea provizorie a locatarilor sau intrerupera activitatilor. Aceste folii sunt disponibile penru aplicatii interioare si exterioare. Produsele Llumar au un strat rezistent la zgarieturi ceea ce asigura ca geamurile sa se poata curata prin orice procedura conventionala. Anumite folii sunt si in varianta externa,acestea avand un strat special rezistent la zgarieturi externe.

Folii reflective

Foliile sunt prevazute cu un strat metalizat lucios,ceea ce-I confera un aspect asemanator cu oglinda. In general sunt utilizate la cladiri comerciale sau in orice alt loc,unde orotectia impotriva energiei solare si intimitatea sunt obiective primordiale. Dintre toate tipurile de folii Llumar aceasta are cea mai mare putere de a controla energia solara. Foliile se pot folosii atat pentru aplicatii interne cat si pentru aplicatii externe.

Folii de protectie si antiefractie

Folia de protectie si antiefractie Llumar este special create pentru a oferii siguranta maxima si protectie personala. Datorita protectiei invizibile mareste rezistenta sticlei si in cazul unui accident sau fapt premeditate tine sticla compacta,astfel scad daunele si se reduce eventualele accidentari provocate de cioburile de sticla imprastiate. De asemenea protejeaza si impotriva efectelor daunatoare cauzate de razele UV: decolorarea sau deteriorarea mobilei si a altor valori. Aceste folii sunt disponibile in diferite grosimi: 4,7,11,15 mil. Si utilizarea lor este frecventa in acele domenii in care obiectivul principal este prevenirea accidentelor cauzate de cioburile de sticla sau a spargerilor si efractiilor. Foliile antiefractie sunt clare optic sin u distorsioneaza imaginea. Aceste folii exista si in variante colorate,reflective sau opace. Protectie impotriva graffitiilor.

Folii decorative

Foliile decorative pot fi utilizate pentru amenajarea mai deosebita a birourilor, restaurantelor, spatiilor comerciale si acamerelor de hotel. Foliile decorative mate permit patrunderea luminii solare in mare parte, dar in acelasi timp ofera protectie impotriva privirilor indiscrete astfel devine solutia optima pentru a spori intimitatea in locuinte si birouri. Foliile decorative Llumar confera un aspect asemanator sticlei sablate, insa la preturi cuonsiderabil mai mici. Sunt de diferite culori si modele. Datorita componentelor speciale folia filtreaza 99.9% din razele UV daunatoare, impiedicand deterioararea si decolorarea mobilierului sau al altor obiecte,deasemenea previne imbolnavirea pielii.

Folie Cladiri

Securizeaza si fortifica geamul

Foliile antiefractie de mare rezistenta protejeaza fata de patrunderile violente si vandalism. Prin aplicarea foliei rezistenta geamului creste considerabil. Dupa spargere cioburile raman lipite de folie, protejand impotriva eventualelor accidente. Geamul protejat sporeste siguranta caminelor si chiar poate diminua pagubele in cazul unor eventuale explozii (cele mai mari pagube sunt produse de cioburile care devin adevarate proiectile). Foliile corespund standardelor internationale de securitate, sanatate si de ocrotire a mediului.

Protectie impotriva caldurii

Reflecta pana la 80% din radiatia solara, oferind un grad mare de protectie pe timpul verii. Izoleaza din punct de vedere termic, reduc stralucirea solara neplacuta, diminueza caldura sufocanta si lumina orbitoare. Filtreaza radiatiile UV. Incaperile devin mai confortabile, iar temperatura din interior scade cu aproximativ 5 grade Celsius pe timp calduros.

Aspect exterior

Culorile diferite si straturile metalizate reflexive accentueaza valoarea estetica a suprafetelor de sticla. Foliile colorate si reflexive confera cladirilor o fatada noua, indiferent de varsta cladirii. Fatadele de sticla pot fi renovate cu bugete semnificativ mai mici fata de costurile necesare executiei unei fatade noi de sticla. Aplicarea foliilor se poate face fara intreruperea activitatilor din interiorul cladirilor.

* CPFilms (producatorul de folie auto LLumar) este singurul producator in lume cu unitate de productie unde se pot efectua toate fazele necesare fabricarii de folie auto (geamuri fumurii), prin acesta asigurandu-se controlul calitativ de cel mai inalt nivel si o livrare rapida.
* Foliile auto pentru interior si exterior au strat antizgariere care la testele independente s-a dovedit a fi mult mai durabil decat produsele altor producatori de folie auto.
* Foliile noastre auto cu adeziv CDF avand incorporat strat absorbant UV nici dupa 20 de ani de utilizare neintrerupta nu s-au deteriorat.
* Asiguram conditiile de garantie cele mai largi si de incredere din industria de folie auto. Materialele noastre detin toate avizele si certificatele internationale necesare referitoare la tehnologia cea mai avansata de folie auto. (ANSI, BS, DIN, EN, RAR)