Side Navigation

  office@mimdragon.ro   +40 349 406 382 / +40 723 982 975 / +40 765 332 825

Colantari auto

Colantari auto, colantari taxi, colari, autocolant

Oferim servicii profesionale de colantare integrala sau partiala in orice culoare, inclusiv si in culoarea galbena destinata taxiurilor si nu numai. Colantarea auto se face dintr-o singura bucata, evitand astfel imbinaturile. Orice colantare auto executata la sediul firmei noastre are garantia de 12 luni.
Termenul de Colantari auto se refera strict la acoperirea totala a autoturismului cu autocolant (a nu se confunda cu inscriptionarile auto).

Printre clientii nostri care au apelat la serviciul de colantare auto se numara:
- firme de transport persoane ce doresc schimbarea culorii autoturismului in vederea utilizarii acestuia in regim Taxi.
- persoane fizice ce doresc protejarea vopselei originale si colanteaza autoturismul in folie transparenta lucioasa.
- persoane ce doresc o schimbare a culorii autoturismului, plictisinduse de culoarea veche.

In functie de preferinte, autocolantul poate sa fie din seria 641 sau 651, Oracal sau 3M.
La cererea clientului, putem realiza inscrisuri taxi cu lipire direct pe masina sau pe folie magnetica.

De retinut:

  • Colantarea se face dintr-o singura bucata.
  • Se foloseste autocolant oracal 651 sau 641 ce dispune de o gama variata a nuantelor de galben.
  • Materialul folosit prezinta o garantie de 5 ani.
  • La cererea clientului, se pot folosi si alte tipuri de autocolant

La cerere, se poate aplica toate elementele decorative ale firmei de care apartineti

Executarea corecta a lucrarii

Meticulozitate si materiale de buna calitate.

Aplicarea corecta a autocolantului este partea cea mai importanta pentru ca un vehicul sa impresioneze, pentru o perioada cat mai indelungata. Nu este suficient sa “expui” pe masina un design deosebit, daca nu te poti bucura de el cat mai mult timp.

Pentru a garanta calitate si durabilitate, avem echipe formate din specialisti care va pot pune in practica ideile. Aceasta este completata de calitatea germana a materialelor, notorietatea echipamentelor pe care se printeaza si, nu in ultimul rand, de spatiul special amenajat pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a serviciilor de colantare, inscriptionare si tuning.

Avatajele acestei metode Un look cool, oferind o protectie deosebita!

Este o modalitate foarte buna de a da un “look cool” masinii tale, la preturi modice. Folia protejeaza vopseaua masinii. Orice intemperie se reflecta numai asupra foliei (pietricele, griblura, raze UV etc), impiedicand zgarierea sau ciobirea vopselei de pe capota, spoiler fata, masca, plafon etc.

Ornamentele interioare zgariate sau cu vopseaua cojita vor arata ca noi in momentul aplicarii oricareia dintre foliile cu textura 3D. Cand va plictisiti de folie, aceasta se poate decolanta usor si repede, vopseaua ramanand intacta. De asemenea, se pot pune parasolare personalizate, stickere in absolut orice culoare, cu decupare pe contur (tehnologie Print & Cut).

Promovarea prin imagini

O masina = o metoda de promovare

Din ce in ce mai multe firme profita de masinile pe care le au in dotare pentru a le folosi ca o metoda de promovare ieftina, de impact si de lunga durata.

Nu este suficient sa oferi unui agent de vanzari o masina de serviciu. Aceasta trebuie sa reprezinte compania. Cum? Foarte simplu. “Imbracati” masina cu un autocolant printat in policromie, pe care sa apara produsele pe care le comercializati, datele de contact sau alte informatii care va pot ajuta sa atrageti atentia celor interesati, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Masina va atrage privirile a mii de trecatori in trafic, reclama va fi vazuta si astfel potentialii clienti va vor contacta pentru ca au gasit ceea ce cautau.

Campaniile de outdoor, folosind ca suport mobil mijloacele de transport in comun, practica metoda "window graphics", aceasta capatand o amploare deosebita in car-branding, folosindu-se preponderent in cazul branduirii totale.

Colantare sau vopsire?

Foarte multe persoane renunta la a-si mai vopsi masina si opteaza pentru colantare. De ce fac aceasta alegere? Iata doar cateva motive:

  • timpul de executie pentru o colantare full este, in medie, de 4 ore
  • autocolantul nu ataca vopseaua ci, dimpotriva, o protejeaza de razele UV, zgarieturi etc
  • daca va plictisiti de o culoare, nu trebuie sa investiti timp si bani pentru a o schimba. Acest lucru se poate face in doar cateva ore si la costuri minime.
  • in cazul unei zgarieturi, autocolantul se va schimba doar la piesa afectata, in numai 30 de minute
  • programarea pentru o colantare se face de pe o zi pe alta. In cazul unei vopsiri, puteti astepta chiar si cateva saptamani.

Galerie foto